Werknemers

Wat zijn de veranderingen voor u als werknemer bij Payroll Intermediair

‘Payroll’ betekent letterlijk loonlijst. Waar een werkgever u in het geval van een uw dienstverband op zijn eigen loonlijst zet, besteedt hij dit in het geval uit bij een payroll organisatie als Payroll Intermediair. Het bedrijf waar u werkt of komt te werken heeft dan wel zelf gezorgd voor de werving en selectie, zij nemen u feitelijk niet in dienst. In plaats daarvan geeft de organisatie zijn juridisch werkgeverschap uit handen en komt u op de loonlijst van Payroll Intermediair te staan. Die leent u vervolgens uit aan uw werkgever bij het bedrijf waar u uw dagelijks werk uitvoert.

U merkt hier niets van, het loon, de arbeidsvoorwaarden en daarnaast uw collega’s en werksfeer blijft hetzelfde.

Voordelen voor u als werknemer

  • Uw salaris komt correct en op tijd op uw rekening
  • Wij reserveren uw vakantiedagen en vakantiegeld
  • U wordt doorbetaald bij ziekte en een compensatie van de wachtdagen
  • In vele gevallen reserveren wij voor u de feestdagen en het kort verzuim
  • Wij stellen een persoonlijk pensioenplan voor u op
  • Telefonische ondersteuning vanuit onze helpdesk en via uw eigen intermediair

Uw eigen helpdesk en Intermediair

Bent u in dienst bij Payroll Intermediair? Dan hebben wij een deskundige helpdesk voor u ter beschikking. Payroll Intermediair voorziet u als medewerker van uitgebreide voorlichting en uitleg over loonstroken, jaaropgaven, vakantieregelingen, pensioen en uw arbeidsvoorwaarden. Daarnaast beschikt u over een eigen intermediair waar u alle andere vragen met betrekking tot uw rechten en plichten op personeelsgebied kunt stellen. Dit alles zonder kosten. Net dat beetje meer service wat u van ons als werkgever mag verwachten.

Login

Voor u als werknemer van Payroll Intermediair is er een eigen wachtwoord en inlogcode om in te loggen op onze website. U komt op uw eigen pagina met uw eigen gegevens. Via dit persoonlijke account kunt u al uw arbeid gerelateerde zaken online regelen, inzien en wijzigen. Hiernaast is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip uw loonstroken en jaaropgaves uit te printen.

Alle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis