Werkgevers

Payroll voor zorgeloos werken en ondernemen

Veel ondernemers ervaren knelpunten op het gebied van personele kwesties. Vooral de wettelijke verplichte administratieve handelingen zijn ronduit lastig en kostbaar. Ook de huidige werkgeversrisico’s zijn groot en soms zelfs belastend voor de continuïteit of groei van uw onderneming.

Payroll Intermediair biedt u een interessante en praktische probleemoplossing, namelijk payroll. Alle ongewenste werkzaamheden en risico’s worden uit handen genomen, dus gemak en focus op kernactiviteiten.
Kortom: Zorgeloos werken en ondernemen!

Verlost van alle administratieve verplichtingen

Payrollen is interessant voor iedere organisatie die met personeel werkt. Denk hierbij aan uw seizoenskrachten, parttimers, vakantiekrachten, weekendhulpen, schoonmakers, tijdelijk en fulltime personeel. Vooral voor uw werknemers die geen vast aantal contracturen hebben is de administratieve druk erg hoog. Voor uw werknemers verandert er feitelijk niets, u blijft aanspreekpunt op de werkvloer, u bepaald de waarden en normen alsmede de arbeidsvoorwaarden van uw werknemers. Wij zijn in de ogen van uw werknemers alleen het bureau dat voor hen de salarissen regelt.

Inzicht in loonkosten

Payroll Intermediair factureert per gewerkt uur een afgesproken tarief. In dit All-in tarief zit alles inbegrepen zoals: loon, vakantiegeld en sociale lasten die normaal door u als werkgever betaald zouden moeten worden. U weet direct en exact de kosten per uur.


Bij Payroll Intermediair komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u op elk gewenst moment hoe uw loonkosten zich verhouden ten opzichte van uw omzet.

Login

Iedere werkgever krijgt een persoonlijke inlogcode op onze site, hierachter zit uw eigen urenadministratie. In deze administratie staan alle uren verantwoord. Tevens is het mogelijk om eigen rapportages te draaien en een urenverantwoording op projectbasis te verkrijgen. Handig en tijdbesparend. U krijgt een uitgebreide uitleg van één van onze adviseurs over deze urenadministratie. Net dat beetje extra service wat u van ons als intermediair mag verwachten.

Helpdesk

Wij beschikken over een helpdesk voor al uw vragen onder andere op het gebied van lonen, alle wet- en regelgeving in uw eigen branche. Deze worden door ons kosteloos en deskundig aan u en uw werknemer beantwoord. Dit scheelt u als werkgever veel tijd en energie, waardoor u als ondernemer zich (weer) kan focussen op uw eigen core-business.

Digitaal contracten ondertekenen

Bij Payroll Intermediair kunt u de contracten voor u en uw werknemers ook digitaal ondertekenen. Van Payroll Intermediair krijgt u een e-mail met bijgevoegd de contracten in de bijlage. U ontvangt de e-mail en kan de overeenkomst rechtsgeldig ondertekenen zonder dat u software nodig heeft of ergens moet inloggen. U en Payroll Intermediair ontvangen de ondertekende en gewaarmerkte overeenkomst.

Alle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis