Sport

Werken in de sport, zonder risico's en administratieve rompslomp? Wij nemen dit graag van u over.

Payroll in de sport

Binnen de sport gaat u voor unieke prestaties. Op het gebied van personeelszaken komen die prestaties van ons! Payroll Intermediair biedt ook de sportbranche Payroll Intermediair is een samenwerking aangegaan met de Intermediair SportkaderServices. Het beste van beide organisaties leidde tot sportpayroll. U kiest uw eigen SportKader ( de werknemer) en u bepaalt zelf de secundaire voorwaarden. Het Sportkader blijft vervolgens exclusief voor uw sportvereniging werken, zonder werkgeversrisico’s en administratieve rompslomp.

SportKaderServices

De expertise van SportKaderServices ligt zowel in de frontoffice met een vacaturebank, het klankborden en het maken van een plan op maat met betrekking tot het werkgeverschap tussen club en trainer, als in de BackOffice met alle voordelen van payrolling. SportKaderServices staat voor het 100% vrijwaren van alle hoofdelijke en arbeidsrechtelijke risico’s en reduceert het werk van de penningmeester tot het betalen van een simpele factuur.

Sport net even anders dan in het bedrijfsleven

Anders dan bij andere beroepen werkt men in de sport met afspraken over netto uitbetaling en is er sprake van onregelmatige werktijden en wisselende inkomsten gedurende een zomer- dan wel winterseizoen. Al met al kan men vooraf moeilijk inschatten wat op jaarbasis de omzet wordt van bijv. een tennisleraar, golfprofessional, etc. Dus verdient het zeker specialisme om bij deze loondienstverhoudingen de netto uitbetaling ( loon-, reis- en onkosten) te prognosticeren. SportKaderServices helpt u met uw vragen.

De mogelijkheden voor u

Zoekt u een tennisleraar, golfprofessional, fitnesstrainer of een voetbaltrainer en wilt u deze zonder risico’s in dienst nemen dan is Sportpayroll de oplossing. Kortom; u brengt werk & risico’s onder bij één aanspreekpunt.
  • U betaalt alleen voor de gewerkte uren.
  • Bij ziekte is er 100% loondoorbetaling en uw ontvangt geen factuur.
  • Geen overhead met verzekeringenziekteverzuim en accountantskosten.
  • Geen werk met salarissen, afdrachten, belastingen, re-integratie, Arbo, etc.
  • Geen arbeidsrechtelijke risico’s ten aanzien van contracten, ontslag, proeftijden, ziekte, arbeidsongeschiktheid, etc.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Neem contact met ons op

Alle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis