Horeca

In de horeca werkt men vaak met parttime contracten en wisselende uren. Payroll is dan de ideale oplossing.

Payroll in de horeca

Als er een branche is waar flexibiliteit een grote rol speelt, is het de horeca wel. Denk aan parttime contracten, wisselende uren et cetera. Alles bij elkaar een behoorlijke administratieve last voor u als ondernemer. Maar ook in de horeca kunt u rekenen op Payroll Intermediair. Wij nemen u graag alle lasten uit handen. Zet uw werknemers bij ons op payroll, dan geniet u ook in de horeca van een groot aantal voordelen.

Horecabedrijven en payroll

In de horeca en recreatie biedt payrolling uitkomst. Dankzij Payroll Intermediair hoeft u zich minder zorgen te maken om personeel en kunt u meer tijd besteden aan uw core business. Wij verzorgen uw personeelszaken, zorgen voor een flexibele inzet van personeel en bieden een eigen professionele intermediair voor u en uw werknemers. Voor vele horeca ondernemingen biedt payrolling bovendien nog een extra voordeel. U weet namelijk precies wat uw personeel kost per gewerkt uur. Uitermate handig als u werkt met het inhuren van tijdelijk personeel bij feesten en partijen of tijdens piekmomenten met feestdagen.

Payroll Intermediair is het adres voor de inzet van flexibel personeel in de horeca branche. Voor meer informatie kunt u een adviesgesprek aanvragen.


Neem contact met ons op

Alle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis