Hoeveel kunt u besparen?

3 praktische tips om direct te besparen

1. Maximale flexibiliteit met betrekking tot dienstverbanden

Met de nieuwe Wet werk en zekerheid ervaart u minder flexibiliteit als het gaat om het aannemen van tijdelijk personeel.
Inmiddels zijn er een aantal zaken veranderd en beperkingen ingevoerd waar u als werkgever en inlener van flexibele arbeid rekening mee moet houden, bijvoorbeeld:
• U mag als werkgever geen proeftijd meer opnemen in tijdelijke contracten van 6 maanden en korter;
• Een verplichte aanzegtermijn van minimaal 1 maand bij contracten van 6 maanden of langer.


Bij Payroll Intermediair gelden deze zaken en beperkingen niet.

Stel, u heeft bijna 2 jaar een goede werknemer in dienst. Aan beëindigen van het contract van deze werknemer moet u niet denken, maar u vindt het nog te vroeg om uw werknemer na 2 jaar vast in dienst te nemen. U weet tenslotte niet hoe de zaken over een half jaar ervoor staan. Dat dilemma kennen wij maar al te goed en daar hebben wij de oplossing voor, namelijk payroll bij Payroll Intermediair. Wij bieden u 5,5 jaar flexibiliteit in contracten.Wilt u meer weten over de Wet werk en zekerheid? Bekijk dan onze factsheet, of neem contact op met een adviseur in uw regio.

2. Overname ziektewet risico’s

Als u personeel in dienst neemt kan het zijn dat u te maken krijgt met ziektewet risico’s. Kosten van een zieke werknemer kunnen al oplopen tot €250,- per dag. Indien u ervoor kiest uw werknemers onder te brengen bij Payroll Intermediair, nemen wij alle ziekterisico's over. Hierbij gaat het om de ziektewet, doorbetaling salaris, de Wet verbetering poortwachter en re-integratie van medewerkers. Dat komt doordat Payroll Intermediair het juridisch werkgeverschap van u overneemt. U heeft immers geen werknemers meer in dienst.

3. Lagere personeelskosten

Payrolling is in vele gevallen goedkoper dan wanneer u de werknemers zelf in dienst zou nemen. Wij zijn gespecialiseerd  in het contract- en verloningsproces en nemen dat van u over. Hiermee bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw eigen loon- en contractadministratie.

Alle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis