Bouw

Voor iedere bouwondernemer hebben wij een passende payroll oplossing

Payroll bouw

Payroll Intermediair is een landelijke payrollorganisatie met een grote expertise op het gebied van payroll in de bouw. Door onze jarenlange ervaring met payroll in de bouw weten wij wat belangrijk is voor bouwbedrijven. Voor iedere bouwondernemer hebben wij dan ook een passende payroll oplossing. Wij nemen alle werkgeversrisico’s en administratieve handelingen, die komen kijken bij het in dienst nemen van personeel, graag van u over.

Voordelen Payroll in de Bouw

Door het inschakelen van Payroll Intermediair in de bouw heeft u niet alleen minder administratieve lasten en risico’s, ook op het gebied van de inzet van bouwpersoneel bent u met payroll een stuk flexibeler. U betaalt namelijk alleen de uren die uw werknemers daadwerkelijk werken en kunt ze, dankzij payrolling, een langere proeftijd aanbieden. Zo weet u zeker dat u bouwpersoneel aanneemt dat bij u past. Wanneer u uw personeel bij ons op de payroll zet, krijgt u bovendien de beschikking over een eigen professionele intermediair voor u én uw personeel. Payrolling in de bouw levert u dus een groot aantal voordelen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen.

Payroll Intermediair is NEN gecertificeerd.


Alleen kosten over de gewerkte uren van de werknemers, dat maakt het overzichtelijk!

"Als werkgever wordt ik ontzorgd en daarnaast zijn mijn medewerkers tevreden over de professionele sluitende aanpak van Payroll Intermediair. Laat iedereen doen waar hij of zij goed in is en bij Payroll Intermediair is dat de verloning."

- Albert Walda, Eigenaar LPD Techniek

Neem contact met ons opAlle rechten voorbehoudenRealisatie door Innovadis
Alle rechten voorbehouden Realisatie door Innovadis